Denne hjemmeside bruger cookies

Vi benytter cookies for at tilpasse vores indhold og annoncer, give dig adgang til sociale mediefunktioner og analysere trafikmønstre på vores hjemmeside. Vi deler også data om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, reklame og analyse. Disse partnere kan kombinere de oplysninger, du har delt med dem, med andre data, de har indsamlet fra din anvendelse af deres tjenester.

Nødvendig

Præferencer

Statistik

Marketing

Hero billede

Badeværelser


Badeværelset er et af de vigtigste rum i huset. Moderne design bevæger sig væk fra den spartanske enkelthed i de fleste badeværelser og fokuserer mere på at gøre badeværelset komfortabelt, og bekvemt.

Vi bruger alle meget tid på badeværelset, så hvorfor ikke investere i et lækkert badeværelse som du selv får stor fornøjelse af samtidig med det øger værdien af dit hus/lejlighed.
Når du skal have lavet dit badeværelse er det vigtigt du husker på det ikke bare er et sted du går i bad, men en integreret del af dit hjem.

Først skal du finde ud af hvlike badeværelse du ønsker. Nogle spørgsmål vi ofte møder er:

 

Hvor meget plads har jeg?

Du er nødt til at tage hensyn til, hvor meget plads du har i dit badeværelse. Herfra kan du planlægge, hvad du kan føje til dit badeværelse. Ønsker du f.eks, at udvide dit brusebad område? Eller et badekar ?
Ofte er der mere plads end mange af vores kunder tror.
Dit badeværelse vil være langt mere behageligt, hvis det er rummelig nok til at rumme større bevægelser.

Hvad kan jeg gøre for at ændre stemningen på mit badeværelse?
Fliser og klinker har stor betydning for stemningen på badeværelset ønsker du en hyggelig stemming kan mosaik med mange farver være at foretrække, ønsker du et mere ”rent udseende” kan større fliser i mørke ensartet farve ofte være en god mulighed.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om hvilken muligheder og løsninger der er for dig

Vi ringer dig op!
Udfyld blot dine informationer, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld dit navn og telefonnummer, og så ringer vi dig op hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud.